Repatriere decedati ➜ +4 0752 274 188
⚠️ Preturi de la 1500€
placeholder

Transportam decedati din ITALIA in ROMANIA, la pret OK

Repatriem persoane decedate de pe teritoriul Italiei in Romania de peste 10 ani. Masinile pe care le avem ne permit sa facem mai multe transporturi in acelasi timp, astfel putem servi mereu cererile pe care le primim.

Facem repatriei persoane decedate din orice provincie a Italiei: Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia-Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Lombardia, Marche, Molise, Piemonte, Puglia, Sardegna, Sicilia, Toscana, Trentino-Alto Adige, Umbria, Valle d'Aosta, Veneto, cu destinatia la domiciliu, in orice Judet din Romania.

Intocmim rapid documentele necesare pentru transportul funerar din Italia in Romania.
Transportul funerar din Italia in Romania, va fi efectuat in maxim 72 de ore!

Serviciul Constantin Funerare info-clienti este disponibil NON-STOP
limba romana & limba italiana: 0039 328 90 92 095 (IT)
limba romana & limba italiana: 004 0752 274 188 (RO)


Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!
Constantin Funerare - Seriozitate si Respect!

De ce sa ne alegeti pe noi?
Evident ca sunt multe companii care se ocupa de acest serviciu, iar prezentarea lor este una convingatoare. Singurul lucru pe care il putem evidentia, este faptul ca ne bazam pe adevarul informatiilor prezentate in acest site si pe profesionalismul in domeniul transportului funerar international, dobandit de-alungul celor peste 10 ani de cand repatriem decedati pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Avem doar masini marca Mercedes-Benz, omologate si echipate corespunzator pentru a efectua acest serviciu in conditii de maxima igiena si siguranta!

Suntem convinsi de faptul ca daca cei pe care ii transportam ne-ar putea oferi o recomandare, aceasta ar fi fara doar si poate, una pozitiva si deosebita!


Constantin Funerare - Seriozitate si Respect


suna acum